Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 95 krijgt een Tonal Navy look

26 februari 2019 16:04
De Nike Air Max 95 krijgt een Tonal Navy look

De laatste tijd is Nike een wat wildere weg ingeslagen. Met releases vol met animal prints of patches. Er worden veel sneakers uitgebracht voor de wildebrassen onder ons. Voor de volgende release is Nike wat meer subtiel te werk gegaan met een Navy kleurige Nike Air Max 95 ‘Navy’.

De Nike Air Max 95 is een echte klassieker in de Air Max geschiedenis. Met verschillende layers, drie aparte Air units en een ademende mesh was hij op zijn release een futuristische sneaker. Door de jaren heen is dit veranderd en is hij langzaam uitgegroeid tot een waar icoon.

Voor de volgende release staat Navy volledig centraal. De tonal sneaker heeft een wat genuanceerde Navy blauwe look. Het overwerk is gemaakt van leer met uiteraard een mesh detail bij de tongue wat doorloopt tot de lining. Een opvallend detail bij deze sneaker is de Jewel mini-Swoosh op de heel in een neutrale kleur. Dezelfde neutrale kleur zien we terugkomen in de AIR-unit en Nike Air branding op de tongue.

Je kunt de sneakers nu bemachtigen bij Nike voor een prijs van €170,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Navy
Navy
Navy
Navy
Navy