Skip to content
Upcoming

De Air Max 270 React ENG komt in de OG ‘Neon’ colorway waarin de Air Max 95 debuteerde

12 maart 2020 15:03
De Air Max 270 React ENG komt in de OG ‘Neon’ colorway waarin de Air Max 95 debuteerde

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het Air Max Month is. Gedurende deze maand staat alles bij Nike in het teken van de zichtbare Air Max technology die alweer 33 jaar geleden debuteerde. Om het feest nog meer compleet te maken viert Nike dit jaar ook nog eens het 30-jarige bestaan van de Air Max 90. Alle redenen dus om tijdens Air Max Month groots uit te pakken en dat doet Nike o.a. door de release van het ‘Air Max Celebration’ pack.

Nike Air Max Celebration pack

Het Nike ‘Air Max Celebration’ pack bestaat uit 3 nieuwere Air Max modellen die zijn ondergedompeld in de retro OG colorways van vroeger. Zo is vorige week de Nike Air Max 270 React verschenen in de OG ‘White/University Red’ colorway van de Air Max 1. Deze week heeft de nieuwe Air Max 270 React ENG een colorway gekregen die we vast ook allemaal wel eens gezien of zelfs gedragen hebben namelijk de Nike Air Max 95 ‘Neon’.

In 1995 debuteerde de Air Max 95 in de ‘Neon’ colorway. Er zijn in de geschiedenis maar weinig colorways geweest die zo’n grote impact hebben gehad als deze ‘Neon’ colorway op de AM95. De combinatie van een tijdloze gradiënt van grijstinten en de fel neongroene hits maakt de Air Max 95 colorway tot een echte klassieker en wordt nu dus toegepast op de Air Max 270 React ENG. Heeft Nike er een nieuwe icoon erbij gekregen?

Air Max 270 React ENG

De Nike Air Max 270 React ENG geeft je bij elke stap extra energie dankzij het gebruik van de React foam zool in combinatie met een grote Air-unit die over de gehele hak is aangebracht. Met dezelfde details als de OG Air Max 95 heeft de sneaker strakkere lijnen en de TPU-designlijnen zorgen voor de perfecte hoeveelheid glans en ondersteuning. De lichte materialen zorgen voor een afwerking die er net zo goed uitziet als hij voelt.

Naaste deze twee Air Max 270 modellen zal het Air Max Celebration pack ook een Nike Air MX-720-818 waarbij de colorway geïnspireerd is op Japanse kogeltreinen. Dan weten jullie vast wel over welke colorway we het hebben.

Release

De Nike Air Max 270 React ENG ‘Neon’ is vanaf vandaag, donderdag 12 maart 2020, verkrijgbaar exclusief voor Nike Members. Ben je nog geen Nike members? Geen nood, maak gewoon een Nike account aan en je kan deze nieuwe Air Max model met het iconische Air Max 95 colorway gewoon coppen.

Nike Air Max 270 React ENG ‘Neon’ (Air Max Celebration Pack)

CW2623-001 · Prijs vanaf €173,-

Naar alle aanbieders