Skip to content
Upcoming

De Air Max 2090 komt in een nieuwe colorway speciaal voor dames

3 juni 2020 13:47
De Air Max 2090 komt in een nieuwe colorway speciaal voor dames

Alle dames opgelet! Er staat speciaal voor jullie een colorway klaar. De Air Max 2090 is pas net uit en is nu al vele malen in onze releasekalender verschenen. Deze keer verschijnt de sneaker in een wit met zwart met roze colorway. Eentje speciaal voor de dames. We kunnen niet wachten op deze te gekke sneaker.

De Air Max 2090 bestaat nog niet zolang en is nu al razend populair. De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar dertig jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Om die reden heeft Nike een gloednieuw model uitgebracht: de Air Max 2090. Deze nieuwste sneaker is in maart aan de Air Max-lijn toegevoegd en bevat een aantal details van de Air Max 90.

Nike WMNS Air Max 2090 | CJ4066-104

Deze Air Max 2090 krijgt een meerkleurige colorway van wit en zwart, met daarbij roze details. De sneaker beschikt over een transparant bovenwerk met daarbij zwarte textiele spatborden. De kleur zwart komt ook terug in de voering en in de veters. De tong heeft daarbij een witte kleur gekregen, met een zwart branding logo. Als we verder kijken naar de middenzool zien we dat deze bestaat uit drie kleuren, zwart, wit en roze. Het teenprofiel heeft een zwarte kleur gekregen en de air-unit beschikt over de roze kleur. De overige delen van de middenzool zijn wit. Verder wordt de sneaker geaccentueerd met een roze Swoosh en het roze heel-logo op de achterkant. De klassieke stiksels op het 2090-model hebben een gele kleur gekregen.

De sneaker heeft nog geen exacte releasedatum gekregen maar wordt wel nog verwacht in 2020. Wij verwachten binnenkort meer te weten over deze release, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 2090 'White/Pink'

CJ4066-104 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Max 2090
Nike WMNS Air Max 2090
Images by Nike