Skip to content
Upcoming

De Air Max 2 Light 2 ‘Court Purple’ komt eraan

29 maart 2019 13:35
De Air Max 2 Light 2 ‘Court Purple’ komt eraan

Klassieke silhouetten zijn helemaal van deze tijd. Precies daarom is de Nike Air Max 2 Light ‘Court Purple’ een sneaker om in de gaten te houden.

De Nike Air Max 2 Light is voor het eerst in 1994 geïntroduceerd als een lichtere versie van de Air Max 2. Begin 2019 zagen we dan ook al een aantal retro’s van dit model in de schappen verschijnen.

De aanstaande colorway is dan ook geen onbekende. Hij maakt namelijk gebruik van de klassieke kleurverdeling die het origineel ook had. De sneaker heeft witte panelen en gekleurd mesh, in dit geval de ‘Court Purple’. De Swoosh komt in een zwarte kleur en de Air-Units komen in een felle oranje kleur.

De sneaker zal hoogstwaarschijnlijk eerst een US release krijgen op 4 april en zal iets later een Europese release krijgen. Deze Europese release zal naar verwachting op donderdag 30 mei zijn. Houdt de Sneakerjagers releasekalender goed in de gaten als je niets wilt missen van de Air Max 2 Light ‘Court Purple’.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 2 Light 'Purple'

AO1741-103 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Air Max 2 Light 'Court Purple'
Air Max 2 Light 'Court Purple'
Air Max 2 Light 'Court Purple'
Air Max 2 Light 'Court Purple'
Afbeeldingen: Sneakerpolitics