Skip to content
Upcoming

De Air Jordan ‘Wings’ collectie krijgt een kleurrijke toevoeging!

2 juli 2018 15:54
De Air Jordan ‘Wings’ collectie krijgt een kleurrijke toevoeging!

Voor de opkomende ‘Wings’ collectie van Jordan Brand zijn al een aantal modellen bekend gemaakt, zoals de Air Jordan 1 en de Air Jordan 12, nu sluit de Air Jordan 5 zich ook bij de collectie aan. Dit keer in een kleurrijke uitvoering.

Michael Jordan heeft samen met Nike en zijn eigen initatief genaamd ‘Wings’ een serie sneakers ontworpen die geld zullen ophalen voor zijn goede doel. Met dit goede doel wilt hij de jeugd inspireren en influenceren met goede scholing en onderling samenwerken.

De sneaker

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we dat de upper gemaakt is van een wit lederen materiaal waarover grafische prints zijn gedrukt. Deze prints zijn geen normale graphics maar illustraties van Chicago en zijn wijken/buurten. De prints zijn overigens bij alle paartjes verschillend wat dus eigenlijk betekend dat alle sneakers dus een one-of-one zijn.

Naast de illustraties heeft de sneaker nog meer unieke features. Zo is er bovenaan de sneaker, bij de laces, een semi transparant mintgroen wings logo lacelock aangebracht. Hier houdt het niet bij op, zo zijn de zijpanelen indezelfde mintgroene kleur gemaakt die overigens, netzoals de lacelock een glow in the dark effect hebben.

De Tongue is gemaakt van het bekende 3M materiaal wat een reflecterende functie biedt als er licht op valt. Op de heel en op de tongue is ook een geborduurd jumpman logo aangebracht. De tongue heeft ook nog een speciaal logo in de binnenkant zitten. Als finishing touch heeft de sneaker ook nog eens een transperante outsole.

Al met al een unieke sneaker waar we met zijn alle naar uit kunnen kijken. We hebben echter nog geen vaste releasedatum maar houdt onze releasekalender en social media in de gaten voor de laatste en snelste updates!


Air Jordan 5 Wings

Colorway: Multi-Color/Multi-Color
Stylecode: AV2405-900
Releasedatum: zomer 2018
Prijs: +/-€200