Skip to content
Upcoming

De Air Jordan Spizike ‘Cool Grey’ wordt binnenkort verwacht

24 augustus 2019 09:15
De Air Jordan Spizike ‘Cool Grey’ wordt binnenkort verwacht

De Jordan Spizike bestaat ondertussen al weer 13 jaar! Het is een model met een groep liefhebbers en een groep die de sneaker afschuwelijk vindt. Dit komt voornamelijk omdat het een “mengelmoes” is van verschillende Jordans. Nu is er de Air Jordan Spizike ‘Cool Grey’ bekendgemaakt!

De Jordan Spizike bestaat dus uit onderdelen van verschillende Air Jordans, zes om precies te zijn. Je vind er design elementen in terug van de Jordan 3, 4, 5, 6, 9 en de 20. In het begin was het eigenlijk de bedoeling om de Spizike maar een keer uit te brengen, maar na een succesvolle introductie besloot Nike om ermee door te gaan.

Air Jordan Spizike ‘Cool Grey’

De nieuwe colorway die bekend is geworden lijk heel erg veel op de ‘Cool Grey’ colorway. Deze kennen we natuurlijk van andere Jordans, waaronder de recente uitgekomen Air Jordan 4 Retro ‘Cool Grey’. De upper van de nieuwe Spizike is dan ook eigenlijk helemaal grijs met een aantal zwarte details zoals de tong. Wel zijn er verschillende tinten grijs gebruikt die voor contrast zorgen. De outsole is zwart en de midsole komt in het wit voor een cleane look. Leuke details zijn de insole en lacelock, die komen allebei in een felle oranje kleur!

Er is op dit moment geen releasedatum bekend voor de Air Jordan Spizike ‘Cool Grey’. Maar naar verwachting zal hij binnen een niet al te lange periode op Nike.com verschijnen. Houd onze socials en releasekalender in de gaten voor deze release! Check hieronder alvast de afbeeldingen van deze nieuwe colorway.


Air Jordan Spizike 'Cool Grey'

315371-008 · Prijs vanaf €228,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan Spizike 'Cool Grey'
Air Jordan Spizike 'Cool Grey'
Air Jordan Spizike 'Cool Grey'
Air Jordan Spizike 'Cool Grey'