Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 5 Retro ‘What The’ dropt zaterdag 7 november

5 november 2020 10:32
De Air Jordan 5 Retro ‘What The’ dropt zaterdag 7 november

Dit jaar bestaat de Air Jordan 5 Retro al 30 jaar. Om dat goed te vieren, heeft Nike een Jordan 5 voor ons klaar staan, die verschillende kleurencombinaties uit het verleden combineren. Onderandere de Jordan t ‘Tokyo’ en ‘Raging Bull’ is duidelijk terug te zien op de nieuwe Jordan 5 Retro ‘What The.’

Voor het eerst gereleased in 1990 en meteen in vier verschillende colorways. De Air Jordan 5. Dit jaar maakt dat de Jordan 30 jaar. Dat is dit jaar duidelijk gemaakt met nieuwe releases en OG colorways die terug komen. In 2000 kwam de Air Jordan het voor het eerst al Retro uit. De kleuren op de sneaker kan niet gek genoeg. Dat zien we ook op dit nieuwe paartje.

Air Jordan 5 Retro ‘What The’

Een mis-match. De Jordan 5 Retro ‘What The’ heeft 2 verschillende kleuren. De linker sneaker heeft een gele kleur geïnspireerd op de ‘Tokyo’ colorway. De Rechter heeft daar in tegen een opvallende rode kleur geïnspireerd op de ‘Raging Bulls.’ Het mis-matching paartje heeft ook accenten weg van de Air Jordan 5 Retro ‘Green bean” en ‘Army Olive.’ Als finishing touch heeft deze uitvoering geborduurde logo’s die we kennen van de ‘Shanghai’ en Tokyo’ colorways. Bekijk de sneakers nog eens goed op de foto’s onder aan dit blog.

De release staat gepland voor zaterdag 7 november via Nike. Voor €190 zijn de sneakers door jou te bemachtigen. Bekijk de sneaker, net zoals alle andere aankomende releases, in de releasekalender. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker nieuwtjes en nog meer content!

Air Jordan 5 Retro 'What The'

CZ5725-700 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Jordan 5 Retro 'What the'
Jordan 5 Retro 'What the'
Jordan 5 Retro 'What the'