Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 WMNS ‘Rasta’ komt eraan

23 april 2020 09:55
De Air Jordan 4 WMNS ‘Rasta’ komt eraan

De Air Jordan 4 ‘Rasta’, die oorspronkelijk afgelopen zaterdag 18 april bij Nike had moeten releasen, heeft wat vertraging opgelopen. Hoewel dit natuurlijk ontzettend jammer is, hoef je niet getreurd te zijn. De sneaker komt eraan en sneller dan je denkt. Het is nog even een paar dagen wachten, maar uiteindelijk is dat het allemaal waard geweest. Zet ‘m vast in je agenda, aanstaande zaterdag 25 april zal de sneaker releasen.

De Air Jordan 4 is het tweede Jordan model ontworpen door Tinker Hatfield. De Air Jordan 4 bestaat dit jaar ook alweer 30 jaar, en dat moet natuurlijk volop gevierd worden met nieuwe colorways. De sneaker is perfect voor elke situatie en is door de jaren heen uitgegroeid tot een icoon. De Air Jordan 4 is naast het basketbalveld al snel razendpopulair geworden als lifestyle sneaker. We kunnen dit plaatje tegenwoordig niet meer missen in onze schoenenwereld.

Air Jordan 4 WMNS ‘Rasta’ | AQ9129-100

Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van leer en heeft een witte kleur gekregen. Daarbij bevinden zich kleurverloopaccenten in het midden van het bovenwerk, met de kleuren geel, groen, rood. Dit verloop is gemaakt van mesh, en de rasta kleur komt terug in de lining en de outsole van de sneaker. De air-units in de hak en voorvoet geven deze sneaker ultiem comfort tijdens het lopen en dankzij de ventilatie in het bovenwerk zijn ze perfect voor warm weer.

Op zaterdag 25 april is het dan wel eindelijk zover. Zet je wekker want om klokslag 09:00 zal de sneaker releasen op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €190,00. Ben jij benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen, check dan even onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media! Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Air Jordan 4 WMNS 'Rasta'

AQ9129-100 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 WMNS 'Rasta'
Air Jordan 4 WMNS 'Rasta'
Images by Nike