Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 4 ‘Thunder’ wordt in 2023 verwacht

1 september 2022 20:13
De Air Jordan 4 ‘Thunder’ wordt in 2023 verwacht

De eerste beelden van de Air Jordan 4 ‘Thunder’ zijn opgedoken. De colorway werd in 2006 geïntroduceerd en nu, zo’n 15 jaar later, keert de ‘Thunder’ terug. Het paartje heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Air Jordan 4 in 2023 verwachten.

In 2006 werd de Air Jordan 4 ‘Thunder’ voor het eerst bij Nike gereleased. In 2012 werd de ‘Thunder’ opnieuw gereleased. De Air Jordan 4 is in 1989 ontworpen door Tinker Hatfield en heeft een opvallend silhouet. Kenmerkend voor de Air Jordan 4, is het gaas op het bovenwerk. Ook dit keert terug op de ‘Thunder’.

De ‘Thunder’ heeft een zwart-gele colorway. Hier kleurt het bovenwerk zwart en is dit gemaakt van nubuck leer. Gele details zijn over het gehele design geplaatst. De upper kleurt geel en verschijnt onder het zwarte gaas. Ook de vetertags en de middenzool hebben een vibrant gele kleur gekregen.

Op de tong is het Jumpman logo gezet. Deze kleurt hier wit en hier onder is ‘Flight’ in het geel gezet. Ook op de hiel komt het Jumpman logo terug. De Air Unit is translucent en zorgt voor demping en comfort. De buitenzool kleurt zwart en contrasteert mooi met de gele middenzool.

De Air Jordan 4 ‘Thunder’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten. Bekijk hier onder de eerste beelden van het paartje en houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Air Jordan 4 Thunder
Air Jordan 4 Thunder
Air Jordan 4 Thunder
Air Jordan 4 Thunder