Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 komt in de OG Air Max 95 colorway

9 maart 2020 13:30
De Air Jordan 4 komt in de OG Air Max 95 colorway

Jordan Brand gaat Air Max maand vieren door de OG colorway van de Air Max 95 ‘Volt’ toe te voegen op de Air Jordan 4!

In 1995 werd de Nike Air Max 95 voor het eerst uitgebracht. De sneaker werd ontworpen door Sergio Lozano. Sergio Lozano baseerde de sneaker op de menselijke anatomie. Zo was de upper geïnspireerd op de wervelkolom van een mens en waren de materialen geïnspireerd op de huid, ribben en pezen. De Cool Grey/Volt/Wolf Grey/Black colorway was de eerste colorway die uit kwam op de Air Max 95. Nu gaan we deze OG colorway terug zien op de iconische Air Jordan 4.

Nike Air Max 95 ‘Volt’

Details Air Jordan 4 ‘Volt’

Cool Grey en Wolf Grey Suède bedekken het bovenwerk van de Air Jordan 4 ‘Volt’. De sokliner en de tong zijn wit om zo meer contrast te bieden aan de sneaker. Volt accent zijn gebruikt op de plastic lace holders, logo op de tong, insole en air unit in de hak. Op de hak staat het Nike Air Logo in plaats van het Jumpman logo. De upper van de Air Jordan 4 rust op een zwarte mid en outsole.

De Air Jordan 4 ‘Volt’ zal uitkomen op 21 maart 2020 in full family sizing, zodat je deze OG colorway met de hele familie kan rocken! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Air Jordan 4 SE 'Neon'

CT5342-007 · Prijs vanaf €262,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 'Volt'
Air Jordan 4 'Volt'
Air Jordan 4 'Volt'
Air Jordan 4 'Volt'
Images by Finish Line