Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 Fire Red zal dit jaar nog terugkeren

4 september 2020 15:30
De Air Jordan 4 Fire Red zal dit jaar nog terugkeren

De Air Jordan 4 ‘Fire Red’ zal dit jaar nog terugkeren! Eerder in dit jaar schreven wij al over dit te gekke nieuws, maar nu komt het dan eindelijk dichterbij. In 1989 is deze colorway voor het eerst verschenen en is nog enkele keren opnieuw gereleased. Maar dit jaar kan jij dit paartje bemachtigen via Nike.

Sinds 1989 gaat de Air Jordan 4 mee. In de jaren die volgde tot en met nu zijn er een hele hoop colorways verschenen en de meest te gekke samenwerkingen zijn langsgekomen. De Fire Red colorway zien we tegenwoordig ook terug komen op andere modellen van Jordan Brand.

AIR JORDAN 4 RETRO ‘FIRE RED’ | DC7770-160

Dit zal de eerst echte retro-release zijn van de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ zijn. Waar bij de andere releases het Jumpman logo te zien was op de hiel, staat erop de release van 2020 het Nike Air logo op de hiel. De sneaker heeft een wit lederen bovenwerk met zwart en rode details. De zool heeft een Air paneel met daarbij rode details op de zool. De heel is zwart met wit gekleurd en heeft een rode ‘Nike Air’ branding. Op de tong van de sneaker is overigens een rood ‘Jumpman’ logo te zien. Het rood gaat verder op de lining van de sneakers en de plastic eyestays. Zoals het er nu naar uit ziet zal de AJ 4 ‘Fire Red’ voor zowel dames als heren verkrijgbaar zijn.

Je zal nog even geduld moeten hebben, maar op vrijdag 27 november 2020 zal de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ verschijnen bij Nike. Het prijskaartje dat aan deze sneaker hangt zal €200,- bedragen. Wij weten dat je nog even moet wachten, maar gelukkig hebben we nog een hele hoop andere releases voor je klaar staan. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender bekijken.


Air Jordan 4 Retro 'Fire Red'

DC7770-160 · Prijs vanaf €247,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Fire Red
Image by: zsneakerheadz