Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 Animal Instinct 2.0 is onderweg

13 april 2020 13:14
De Air Jordan 3 Animal Instinct 2.0 is onderweg

Een aantal maanden geleden verscheen de eerste Air Jordan 3 Animal Instinct. Nu zijn er foto’s opgedoken van een tweede colorway die naar verwachting binnenkort zal verschijnen! De sneaker heeft ditmaal een reptielen thema in plaats van de safari printjes die de laatste keer te zien waren.

De Air Jordan 3 is een model die erg geliefd is, de sneaker gaat al mee sinds 1988. Al langer dan 30 jaar is de sneaker op de markt en wordt vandaag de dag nog steeds veel gezien. Er verschijnen steeds meer colorways die binnen no-time uitverkocht zijn.

AIR JORDAN 3 ‘ANIMAL INSTINCT 2.0’ | CV3583-003

Hoewel de vorige colorway van de Air Jordan 3 Animal Instinct meer een safari thema had heeft de nieuwe colorway een reptielen thema. Op het bovenwerk zijn veel verschillende prints in het leer te zien die worden afgemaakt door enkele gekleurde details. Bijvoorbeeld de gele Jordan Air branding op de heel. Op het bovenwerk is voornamelijk zwart leer te zien met daarin een krokodillenprint verwerkt. Op de mudguard van de sneaker is aan de voorkant een grijs wit slangenprint te zien, op de zijkant is dit zwart leer. Daarbij is rond de enkel groen leer te zien met dezelfde krokodillenprint als op het bovenwerk. De tong is grijs met daarop een rood Jumpan logo. De sneaker heeft zwarte veter, maar er zullen rode en gele veters bij geleverd worden.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 3 Animal Instinct 2.0 hebben wij nog niet. We verwachten dat de sneaker in de komende weken gedropt zal worden bij Nike voor €225. Wil jij het meteen weten als we nieuws hebben over dit geweldige paartje of over andere sneakers? Volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten. Bekijk de sneakers hieronder!


Air Jordan 3 'Animal Instinct 2.0'

CV3583-003 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Images by: Hanzuying