Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 13 komt in een heerlijke colorway

8 maart 2020 13:50
De Air Jordan 13 komt in een heerlijke colorway

De Air Jordan 13 is misschien een iets minder bekend model als bijvoorbeeld de Air Jordan 1, Air Jordan 3, Air Jordan 4 of Air Jordan 11 maar dit is zeker geen reden op de Air Jordan 13 links te laten liggen. Er is namelijk een nieuwe te gekke colorway aangekondigd van dit 13de Jordan Model. Namelijk de Air Jordan 13 ‘Starfish’.

Toen Thinker Hatfield deze sneaker ontworm voor Michael Jordan analyseerde hij eerste het spel van Jordan. Hatfield vond dat het spel van Jordan vergelijkbaar was met een panter. Jordan observeerde en las zijn tegenstanders en viel aan als een panter. De zool van de Air Jordan 13 lijkt daarom ook een beetje op een poot van een panter. Daarnaast is natuurlijk de groene hologram op zijkant van de sneaker karakteristiek voor deze Jordan. Wanneer je er vanuit verschillende hoeken naar kijkt zal je een Jumpman, het nummer 23 en een basketbal zien.

Het kleurenschema van deze Air Jordan 13 ‘Starfish’ doet natuurlijk gelijk denken aan de Shattered Backboard colorway op de Air Jordan 1. Met een kleuren schema van oranje, zwart en wit past hij perfect bij de legendarische colorway van de Air Jordan 1. De oranje details zullen waarschijnlijk te vinden zijn bij de midsole en mudguard. Ook het paneel op de hak zal oranje gekleurd zijn. De overlay op het bovenwerk is wit gekeurd en de tong en toebox hebben zwart. Het Jumpman logo op de hak is ook oranje gekleurd.

Het duurt nog even tot deze Air Jordan 13 ‘Starfish’ uit zal komen. Hij wordt namelijk verwacht in de eerste maanden van 2021. De foto hieronder geeft een mogelijke schets van het design. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker! De uitgelichte afbeelding zijn de PE’s van Quentin Richardson.

Air Jordan 13 'Starfish'
Image by SHOF