Upcoming

De Air Jordan 11 ‘Bred’ komt in Full Family Sizing!

15 november 2019 17:30
De Air Jordan 11 ‘Bred’ komt in Full Family Sizing!

Het is al bijna een jaar bekend dat er een release gaat komen van de legendarische Air Jordan 11 ‘Bred’. Iedereen zit hier met smacht op te wachten en over een klein maandje is het al zover. Dit is alleen nog niet alles. Jordan Brand heeft bekend gemaakt dat het een Full Family Size release gaat worden. Dus zelfs de kleinste sneakerheads kunnen hun collectie uitbreiden met deze klassieker.

Vorig jaar hebben we dit ook al gezien bij de Air Jordan 11 ‘Concord’. Dit icoon werd ontzettend goed ontvangen en we verwachten dat dit met de ‘Bred’ colorway natuurlijk ook gaat gebeuren. Tevens worden ze bezorgd in de originele doos die bij de eerste release werd meegeleverd.

Air Jordan 11 ‘Bred’ | Full Family Size

Het sterke uiterlijk van de sneaker is als volgt. Om te beginnen hebben ze de bekende zwarte ‘patent leather’ mudguard wederom aangebracht. Hierboven bevindt zich een zwarte mesh upper. Daarnaast hebben ze op de zijkant een rode Jumpman logo geplaatst en staan de letters ’23’ achterop de hiel. Doormiddel van een witte midsole en een rode outsole is deze colorway perfect afgemaakt.

14 december is het dan eindelijk zover. De Air Jordan 11 ‘Bred’ zal eindelijk gereleased worden. Je kan hem al bemachtigen voor €200,-. Ondanks de OG shoebox zal de sneaker jammer genoeg niet voor de OG prijs de over de toonbank vliegen, maar waarschijnlijk voor €200,-. Check voor de gehel storelist onze releasekalender.


Air Jordan 11 'Bred'

378037-061 · Prijs vanaf €328,-

Naar alle aanbieders


Images by: Nike

The Turnover