Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Wmns High ‘Satin Snake’ komt met een bijpassende tas

3 augustus 2020 13:54
De Air Jordan 1 Wmns High ‘Satin Snake’ komt met een bijpassende tas

Het was al een tijdje bekend dat de Air Jordan 1 in een ‘Satin Snake’ colorway zou verschijnen. En het is bijna zover want op donderdag 6 augustus verschijnt deze sneaker. De sneaker zal vanaf kleutermaatjes verkrijgbaar zijn, dat betekent dus dat jij kan matchen met je kleine! En daarnaast zal er ook een te gekke tas gedropt worden die helemaal pas bij de AJ1 ‘Satin Snake’.

Titolo pakt vaker groots uit met releases, en dat hebben ze bij deze release weer gedaan. Om in het basketbal thema bij Air Jordan 1 te blijven hebben zij een tas laten ontwerpen door Andrea Bergart. De tas is een basketbal vorm met verschillende details die ook op de sneaker terug te zien zijn. Zo hebben de hendels van de tas hetzelfde slangenprint leer. Om deze tas te kunnen bemachtigen zal je je in moeten schrijven voor de raffle op Titolo. Op 6 augustus zal de tas daar verkrijgbaar zijn.

Image by: Titolo

Air Jordan 1 Wmns High ‘Satin Snake’ | CD0461-601

De basis van de sneaker bestaat uit wit leer, deze is afgewerkt met rood en zwart. Het rood zien we terug op de enkel, de mudguards, de lacepanels en de tong van de sneaker. De sneaker beschikt verder over zwarte lederen details die zijn bedekt met slangenprint. Dit is te zien op de swoosh, de ‘Air Jordan’ Branding op de enkel en op de heel van de sneaker.

Op donderdag 6 augustus is het zover, dan zal de Air Jordan 1 WMNS High ‘Satin Snake’ gedropt worden. Deze zal onder andere bij Nike verkrijgbaar zijn, voor een volledige storelist kan je de onderstaande link bekijken. De sneaker kan je overigens hieronder bewonderen! Neem een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media, zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste releases.

Air Jordan 1 WMNS High 'Satin Snake'

CD0461-601 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Images by: Titolo