Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 “Shattered Backboard” komt terug

5 maart 2019 09:01
De Air Jordan 1 “Shattered Backboard” komt terug

De Air Jordan 1 “Shattered Backboard” is voor vele sneaker liefhebbers de meest gewilde Air Jordan 1 onder de niet OG colorways van de Air Jordan 1. En er is goed nieuws. Hij komt namelijk terug in oktober van dit jaar. Alleen net iets anders dan de vorige twee releases.

De “Shattered Backboard” is natuurlijk geïnspireerd op het oranje en zwarte tenue dat Michael Jordan droeg tijdens een demonstratie wedstrijd in Italië. Tijdens die wedstrijd zorgde Michael Jordan ervoor dat er vrij weinig overbleef van het backboard. Vandaar de naam “Shattered Backboard”.

In de vorige twee versies van Air Jordan 1 “Shattered Backboard” was er nog veel wit aanwezig in de sneaker. De witte kleuren zijn nu zo goed als verdwenen. Alleen de midsole zal nog wit gekleurd zijn. Het bovenwerk is een combinatie van de kleuren oranje en zwart. Het patroon waarin de kleuren zijn gebruikt is identiek aan die van bijvoorbeeld de “Bred” of “Royal” colorway. Zo is de toebox oranje gekleurd. Net als de Swoosh en het grootste gedeelte van de hak en enkel. Ook de Nike Air branding op de tong is oranje gekleurd.

De geruchten dat de Air Jordan 1 “Shattered Backboard” zal releasen in oktober worden steeds duidelijker en concreter. Via verschillende media wordt er gezegd dat hij op 4 oktober zal releasen. Net op tijd voor je Halloween feestje. Helaas zijn er nog geen officiële foto’s beschikbaar van de nieuwste “Shattered Backboard”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 1 "Shattered Backoard"
Air Jordan 1 "Shattered Backoard"
Image by @ZSNEAKERHEADZ