Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ zal mogelijk begin 2021 verschijnen.

18 februari 2020 16:25
De Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ zal mogelijk begin 2021 verschijnen.
Beluister het artikel hier boven

Er zijn foto’s opgedoken van hoe de Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ er mogelijk uit komt te zien. De AJ 1 Retro High OG ‘University Blue’ zal begin 2021 verschijnen! Hoewel 2020 nog maar net begonnen is stromen de eerste releases van 2021 al binnen. Ben jij benieuwd hoe de sneaker er misschien uit zal komen te zien? Scroll dan naar beneden en bekijk de sneaker!

De Air Jordan 1 gaat al een hele tijd mee. De sneaker die in de jaren ’80 eigenlijk begon als basketbal sneaker werd al snel een groot succes buiten het veld. Niet alleen sporters zijn nog steeds gek op de sneaker maar als lifestyle sneaker is de Air Jordan 1 ook razend populair. Buiten dat wordt de sneaker regelmatig voor samenwerkingen gebruikt, zoals met Off-White en de Dior samenwerking die eraan zit te komen.

Hoe de sneaker er precies uit zal komen te zien is nog onbekend, @zsneakerheadz verwacht dat de Retro High OG ‘University Blue’ er ongeveer uit zal komen te zien zoals onderstaand Instagram bericht. De uiteindelijke sneaker zal mogelijk wel afwijken van onderstaand bericht.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ | Closer Look

Dit is natuurlijk maar een opzet van hoe de Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ er mogelijk uit komt te zien. Hierbij zien we dat het bovenwerk bestaat uit wit en blauw leer. Hierbij zijn details zoals de veters en de swoosh zwart. Een witte mid-sole, die zich tussen de out-sole en het bovenwerk bevindt, is wit gekleurd. Dit zorgt ervoor dat de Air Jordan 1 Retro High OG ‘University Blue’ echt helemaal af is.

De sneaker zal naar verwachting verkrijgbaar zijn in het voorjaar van 2021. De officiële foto’s en een exacte releasedatum is nog onbekend. De sneaker zal $170,- kosten, wat rond de €150,- zal zijn. Houd de releasekalender in de gaten en volg ons op social media, zo blijf je op de hoogte van het allerlaatste sneaker nieuws!


Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date