Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid SE ‘Blue/Red’ komt al bijna uit!

11 januari 2020 11:00
De Air Jordan 1 Mid SE ‘Blue/Red’ komt al bijna uit!

De Air Jordan 1 heeft de afgelopen tijd al vele colorways gekend en dat zal ook nog wel even zo doorgaan. Jordan Brand is hard op weg om dit legendarische model tot van de modellen te brengen die beschikt over de meeste colorways. En gelukkig maar want iedere colorway die hierin verschijnt is ijzer sterk. Daar hoort de nieuwe Air Jordan 1 Mid SE ‘Blue/Red’ ook bij!

Air Jordan 1 Mid SE ‘Blue/Red’

Als we gaan kijken naar deze colorway zien we dat hij subtiel is, maar toch over ontzettend kleurrijke patronen beschikt. De basis van de upper heeft een witte kleur gekregen. Hieroverheen hebben ze blauwe, rode en zwarte details geplaatst. Wat het meest bij deze sneaker is de Swoosh. Deze hebben ze als een soort regenboog aangebracht. Dit hebben ze weten te doen met de kleuren blauw, oranje en rood.

13 januari 2020 is het dan eindelijk zover. De release gaat eindelijk plaats vinden. Deze dag staat alweer bijna voor de deur. Het is daarom van uiterst belang dat je in onze releasekalender checkt waar je deze sneaker kan bemachtigen. Houd de kalender daarnaast in de . gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Air Jordan 1 Mid SE 'Blue/Red'

852542-146 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan
Air Jordan
Air Jordan
Banner by: @hanzuying
Images by: Nike