Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid Patent Multi verschijnt dit jaar nog

11 maart 2020 14:33
De Air Jordan 1 Mid Patent Multi verschijnt dit jaar nog
Beluister dit artikel

De Air Jordan 1 Mid heeft al verschillende releases gekend dit jaar. Daarnaast zijn er al andere releases bekend gemaakt voor dit jaar waaronder ook deze Air Jordan 1 Mid Patent Multi. Deze colorway heeft vrolijke kleuren ontvangen en is daarom een echte musthave voor deze zomer!

De Air Jordan 1 kent 3 modellen. Dit zijn het lage variant, de mid, en de high. De AJ 1 kwam voor het eerst uit in de jaren ’80. De sneaker werd toen der tijd ontworpen voor Michael Jordan, dit duurde niet lang want later dat jaar werd de sneaker voor iedereen verkrijgbaar. De Air Jordan 1 is een van de meest bekende modellen van dit moment, er zijn veel verschillende colorways en samenwerkingen. Jordan Brand verkoopt naast de AJ 1 nog meer modellen sneakers, maar ook kleding en accessoires.

Air Jordan 1 Mid Patent Multi | Closer Look

Het bovenwerk van de sneaker valt op door de kleuren en het lakleer dat gebruikt is. Dit is de zien op de mudguards, bij de veters en de heel. Overigens is de swoosh ook van lakleer.De swoosh is op de buitenzijde groen gekleurd en aan de binnenzijde blauw van kleur. Op de binnenkant van de tong is deze groene kleur terug te zien. De Jordan branding is te zien op de tong en op de buitenkant van de sneaker. De heel van de sneaker heeft een roze kleru gekregen, het overige leer op het bovenwerk is wit van kleur.

Een exacte releasedatum is er nog niet. Wij verwachten dat deze leuke colorway van de Air Jordan 1 Mid in de komende maanden gedropt zal worden bij Nike en geselecteerde Nike retailers. Een prijs is overigens ook nog onbekend. Tot die tijd kun je dit paartje bewonderen op onderstaande foto’s. Houdt onze social media kanalen en de releasekalender in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!


Images by: Nike