Upcoming

De Air Jordan 1 Mid en Low krijgen een Coral suède colorway

10 juni 2019 11:06
De Air Jordan 1 Mid en Low krijgen een Coral suède colorway

De laatste tijd zien we steeds meer nieuwe colorways verschijnen op de Air Jordan 1. Dit keer zijn de Air Jordan Mid en Air Jordan Low aan de beurt. Deze twee modellen krijgen hetzelfde uiterlijk, namelijk zacht roze met goudkleurige details.

in 1984 werd Michael Jordan als derde geselecteerd door de Chicago Bulls tijdens de NBA Draft. Hij was niet de beste keuze, maar de Bulls hadden zeker voldoende vertrouwen in de capaciteiten van Michael Jordan om hem een contract aan te bieden. Dit was niet zomaar een contract, maar een zevenjarig contract. In ditzelfde jaar kreeg Michael Jordan ook een vijfjarig contract bij Nike. In 1985 kwam dan de eerste Nike Jordan sneaker uit, de Air Jordan 1. Met het unieke ‘Wings’ logo werd er een geheel nieuwe sneaker lijn opgezet.

Door de jaren heen heeft dit model verschillende variaties en colorways gekregen. Zo kreeg het originele hoge model, een Mid en Low variant. Deze twee modellen zie je nu ook weer verschijnen in een nieuwe colorway.

De details

De nieuwe colorway op de Air Jordan 1 Mid en Air Jordan 1 Low is voornamelijk roze. De uppers zijn gemaakt van soepel leer en zacht suède in een Coral kleur. Het leer op de toebox is geperforeerd zodat de sneakers goed kunnen ademen. De tweede kleur op de sneakers is goudachtig. Dit vind je op beide modellen op de Swoosh en het Jumpman logo op de tong. Daarnaast heeft het bekende ‘Wings’ Logo op de AJ 1 Mid ook deze kleur gekregen.

Wanneer de Air Jordan Mid 1 en Air Jordan 1 Low zullen uitkomen is helaas nog niet bekend. Houd onze releasekalender dus goed in de gaten voor het laatste nieuws over de nieuwe Coral colorway. Bekijk hieronder de foto’s van de twee modellen.feature image

The Turnover