Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid Chicago Black Toe komt eraan

7 maart 2020 17:24
De Air Jordan 1 Mid Chicago Black Toe komt eraan

Vraag een Jordan liefhebber naar zijn lieveling colorways op de Air Jordan 1. Negen van de tien keer zal de Chicago en de Black Toe in zijn top 5 zitten. En nu komt Jordan Brand met deze twee legendarische colorways op één Air Jordan 1 Mid. En de officiële foto’s de Air Jordan 1 Mid Chicago Black Toe zijn recent verschenen. Een mooi moment om deze sneaker eens goed te bekijken.

Deze Chicago Black Toe is een echte combinatie van deze OG colorways van de Air Jordan 1. Eigenlijk kijken we naar een perfecte Chicago colorway op één details na. De zwarte toebox. Deze komt met geprefereerde leer en sluit perfect aan op de rest van de kleuren op de sneaker. Kijk bijvoorbeeld naar de veters, de panels rondom de hak, de Swoosh en het Air Jordan Wings logo. Deze zijn namelijk allemaal zwart gekeurd. Een ander details dat van de Black Toe colorway komt is natuurlijk de zwarte outsole. Deze staat uiteraard op een heerlijke witte midsole. Ook de side panels bij de swoosh en de tong van de sneaker zijn net als de midsole wit gekleurd.

Naast het klassieke Jordan Wings logo zit ook de Jumpman op de Air Jordan 1 Mid Chicago Black Toe. Kijk bijvoorbeeld naar de tong waar een zwarte Jumpman op een rood label zit. Of in de zool waar een witte Jumpman te zien is.

Check voor een gedetailleerde look de foto’s hier beneden. Er is nog geen exacte release datum bekend maar we verwachten de Air Jordan 1 Mid Chicago Black Toe snel bij Nike.com.

Chicago Black Toe
Chicago Black Toe
Chicago Black Toe
Chicago Black Toe