Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low zal in mei in een nieuwe colorway verschijnen

9 april 2020 18:20
De Air Jordan 1 Low zal in mei in een nieuwe colorway verschijnen

Het Jordan Brand heeft onlangs de zomer line-up van 2020 onthult. Buiten deze line-up komen ook nog een hoop andere te gekke colorways uit. Bijvoorbeeld op de Air Jordan 1 Low. Dit model is in een nieuw jasje gehesen met toffe details. De sneaker zal op 1 mei gereleased worden bij o.a. Nike.com.

De Air Jordan 1 Low gaat al heel wat jaren mee, de sneaker begon als basketbal schoen in de jaren ’80. Al snel groeide de AJ 1 uit tot een lifestyle sneaker, die overigens vandaag de dag razend populair is. De sneaker kent drie modellen, de low, mid een de high. Ook zijn er veel verschillende colorways en samenwerkingen op de modellen losgelaten.

Jordan 1 Low WMNS ‘Snakeskin’ | CW5580-001

Zoals we gewend zijn is het bovenwerk van de sneaker van leer. Dit keer is dat in een zwarte kleur. Het zwarte bovenwerk is afgewerkt met overlays en een hiel die een slangenprint hebben. En niet zomaar een slangenprint, maar een die overloopt in verschillende kleuren. Dit zorgt voor een super gaaf effect. Verder is de swoosh omlijnt in het goud, dit is ook terug te zien op de branding op de tong en de Jordan branding op de hiel.

Op vrijdag 1 mei zal de Jordan 1 Low WMNS Snakeskin verschijnen bij Nike.com om 09:00. Voor €100,- is dit misschien wel jouw nieuwe paartje sneakers. Je kan de sneaker hieronder bewonderen. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Jordan 1 Low WMNS 'Snakeskin'

CW5580-001 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike