Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low ‘Tropical’ dropt vrijdag 1 mei

29 april 2020 12:00
De Air Jordan 1 Low ‘Tropical’ dropt vrijdag 1 mei

Door de enorme hype rondom de Air Jordan 1 modellen is nu de Air Jordan 1 Low weer bijna aan de beurt. Jordan Brand is lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways en het lijkt erop dat zij voorlopig nog niet klaar zijn. Een tijdje geleden schreven wij over de Air Jordan 1 Low die een tropische look zou krijgen. En het heeft eventjes geduurd, maar binnenkort is het dan echt zover. De Air Jordan 1 Low ‘Tropical‘ staat gepland op aanstaande vrijdag 1 mei.

Air Jordan 1 Low ‘Tropical’ | CK3022-107

De sneaker is voornamelijk gemaakt van stevig leer en daarbij krijgt dit bekende model deze keer een tropische look. De toebox en het middelste paneel zijn gemaakt van een soort canvas. Hierover heen komt de tropische look naar voren met een lichtpatroon van palmbladeren. De kleuren die zich vooral bevinden in de schoen zijn lichtbruin en wit. Om de sneaker een ultiem tropisch gevoel te geven is de sneaker afgemaakt met een gouden Swoosh. De rubberen zool zorgt er voor dat de sneaker de hele dag comfortabel loopt. Vanaf het bovenaanzicht is er nog een extra kleur te zien. Bij de veters zit een overlay patch van felblauw en de goude kleur van de Swoosh. Deze felblauwe kleur komt terug in het Jumpman logo op de tong. Door het palmbladeren patroon en de felblauwe kleur krijgt de sneaker een echt tropische look.

Aanstaande vrijdag 1 mei zal deze Air Jordan 1 Low ‘Tropical’ releasen. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij onder andere Sneakersnstuff en heeft een prijskaartje van €100,-. Vergeet je wekker niet te zetten, want om klokslag 9:00 zal dit paartje online komen.

Ben je benieuwd welke sneakers binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Air Jordan 1 Low 'Tropical'

CK3022-107 · Prijs vanaf €390,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Tropical'
Air Jordan 1 Low 'Tropical'
Images by Nike