Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low ‘PSG’ heeft een releasedatum

14 augustus 2019 15:15
De Air Jordan 1 Low ‘PSG’ heeft een releasedatum

De Air Jordan 1 Low ‘PSG’ heeft een releasedatum. De sneaker maakt deel uit van de Air Jordan x PSG collectie en is na de Air Jordan 5, Air Jordan 1 High en de Air Jordan 6 de nieuwste retro in de samenwerking tussen PSG en Jordan.

Air Jordan x PSG

Ook dit seizoen zal PSG met het Jumpman logo op de borst gaan spelen. Naast het nieuwe uitshirt heeft Jordan Brand ook een aantal kledingstukken en accessoires uitgebracht met de voetbalclub uit Parijs. Benieuwd naar deze collectie? Check dan hier het blog. Maar we zijn hier natuurlijk niet om te praten over kleding maar de Air Jordan 1 Low ‘PSG’.

De Air Jordan 1 Low heeft een kleurenschema van rood, zwart en wit. De rode kleur zien we het meest subtiel terugkomen op de Air Jordan 1 Low. Alleen bij de kleine tag op de buitenkant van het bovenwerk en de tekst onderaan de tong zien we deze rode kleur terug.

De rest van het bovenwerk is grotendeels zwart gekleurd met een aantal kleine witte details. Zie bijvoorbeeld het PSG logo achterop de hak. Deze is wit gekleurd en is mooi subtiel aanwezig. Daarnaast zien we nog de tekst ‘Paris’ in het klein terug bij de veters. De rest van het bovenwerk is zwart gekleurd en gemaakt van nubuck. Ook de insole is zwart gekleurd met in het wit de tekst ‘ICI C’E PARIS’.

De release

De Air Jordan 1 Low ‘PSG’ zal dinsdag 20 augustus releasen via Nike.com en verschillende retailers. De sneaker zal €110,- gaan kosten.


PSG X Air Jordan 1 Low 'Black'

CK0687-001 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Low 'PSG'
Jordan 1 Low 'PSG'
Jordan 1 Low 'PSG'
Jordan 1 Low 'PSG'