Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low komt in een kleurrijke colorway

23 juni 2020 08:09
De Air Jordan 1 Low komt in een kleurrijke colorway

Jordan Brand brengt in de aankomende maanden een nieuwe colorway uit voor de Air Jordan 1 Low. Deze nieuwe colorway is perfect voor de warme maanden waar we nu in zitten.

De Air Jordan 1 low debuteerde in 1985 naast de Air Jordan 1 High als de eerste low top sneaker die Nike voor Michael Jordan had ontwikkeld. De sneaker was ontworpen door Peter Moore en was geïnspireerd op de Nike Dunk Low. Zo stond er op de zijkant van de sneaker de Swoosh en op de hiel het Jordan Wings logo. De sneaker kwam in vele colorways die colorways van de High Top versie weerspiegelden.

De sneaker komt met wit leer op de toebox en zij panelen sneaker. Een Royal Blue colorway is geplaatst op de lederen overlays en nylon tong. Als we naar de achterkant van de sneaker kijken zien we dat er geel leer is gebruikt op de hiel met daarop het Jordan Wings logo in Royal Blue. Een zwarte Swoosh en oranje sokline ronden de upper af. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole.

De releasedatum van deze zomerse Air Jordan 1 Low is nog niet bekend, maar wordt binnenkort wel verwacht bij Nike voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Air Jordan 1 Low 'Yellow/Blue'

553558-123 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Images by Nike