Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Low ‘Game Royal’ zal binnenkort gereleased worden

4 augustus 2020 16:42
De Air Jordan 1 Low ‘Game Royal’ zal binnenkort gereleased worden

De Air Jordan 1 lijkt dit jaar populairder dan ooit, bijna iedereen heeft ondertussen wel een paartje van dit model. In dit jaar er zijn al een hoop te gekke colorways gereleased. Binnenkort kan daar een nieuwe aan toegevoegd worden, dit is de Air Jordan 1 Low ‘Game Royal’. En goed nieuwes, want deze te gekke colorway zal deze maand nog verschijnen bij Nike!

De Air Jordan 1 kent drie verschillende modellen, dit zijn de high, mid en de low. Van alle drie de verschillende modellen zijn al flink wat releases geweest. Het lage variant is geïnspireerd op het originele model uit 1985, in de tussen tijd is de sneaker bedoeld voor casual gebruik. Bovendien is dit de perfecte colorway om jouw outfit compleet te maken.

Air Jordan 1 Low ‘Game Royal’ | 553558-124

Wij zijn helemaal weg van de Air Jordan 1 Low ‘Game Royal’. Het witte lederen bovenwerk wordt compleet gemaakt door de blauwe mudguards, lacepanels, de heel en de swoosh. Op de sneaker worden zwarte details gebruikt in de lining en de veters. Overigens heeft de out- en de insole ook de zwarte kleur gekregen. Zoals we gewend zijn is het Jumpman logo op de witte tong te zien en op de insole. Op de heel zien we de Air Jordan branding.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben tot dat je de Air Jordan 1 Low ‘Game Royal’ kan bemachtigen. Op 10 augustus zal de sneaker gereleased worden bij Nike voor €110,-. Tot die tijd kan je dit paartje hieronder bemachtigen. Neem een kijkje in de releasekalender om op de hoogte te blijven.

Air Jordan 1 Low 'Game Royal'

553558-124 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
images by: Nike