Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 1 High Zoom CMFT krijgt een goud jasje

10 september 2021 21:43
De Air Jordan 1 High Zoom CMFT krijgt een goud jasje

Nike brengt de laatste tijd steeds meer unieke paartjes uit en dit keer is de beurt aan de Air Jordan 1 High Zoom CMFT. Onlangs zijn er beelden verschenen van het aankomend paartje en hierin is te zien dat het silhouet dit keer een goud jasje aantrekt.

Door de Zoom technologie die in deze Air Jordan 1 variant is verwerkt, is de sneaker nog comfortabeler dan dat wij van de Jordan modellen gewend zijn. Zo onderscheid het silhouet zich van de normale Air Jordan 1.

Air Jordan 1 High Zoom CMFT | DQ0659-700

Het model heeft een kleurenschema waarbij de kleuren goud, zwart en blauw samenkomen. Zo is de basis van het model zwart gekleurd, waarover gouden overlays te vinden zijn op de mudguard, de veters en de hiel.

Ook de toebox is goud gekleurd. Over het goud heen zit een printje op verwerkt waardoor de schoen een futuristische look ontvangt.

De tong, de veters en het wing-logo aan de zijkant van de kraag zijn zwart. Op de tong zelf is nog een gouden Jumpman logo te vinden.

Verder bevat het model een witte middenzool, met een blauwe buitenzool. Ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker is blauw en maakt dit het model helemaal af. Bekijk de beelden van het paar hieronder.

De Air Jordan 1 High Zoom CMFT heeft helaas nog geen exacte releasedatum, maar wordt hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog verwacht. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Air Jordan 1 High Zoom CMFT
Air Jordan 1 High Zoom CMFT
Air Jordan 1 High Zoom CMFT
Air Jordan 1 High Zoom CMFT
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date