Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High Zip komt in een “Particle Beige” colorway

14 april 2018 09:00
De Air Jordan 1 High Zip komt in een “Particle Beige” colorway

Nike blijft doorgaan met de wmns releases, na de release van het uitgebreide “The Reimagined” pack, in nieuwe colorways. Nu is Nike klaar om een gloednieuwe colorway van de wmns-only Air Jordan 1 High Zip te releasen, genaamd “Particle Beige”.

Jordan geeft een stijlvolle draai aan het silhouet van de Air Jordan 1 om de Air Jordan 1 High Zip te creëren. Een model dat de klassieke elementen uit de Air Jordan 1 behoudt, maar met speciale aanpassingen voor dames. Het krachtige contrast van de High Zip met het originele design komt duidelijk door de lange ritssluiting die over de tong loopt, maar er zijn nog een tal andere verschillen die deze Zips echt laten opvallen. Naast de ritssluiting heeft de sneaker een hoogwaardig roze/beige suede bovenwerk en het Nike Air logo op de tong, dat een vleugje rood toevoegt. De voering van de sok biedt demping voor comfort en ondersteuning. Wat nog meer opvallend is aan deze sneaker is dat het Swoosh-logo aan de zijkanten van de sneakers zijn weg gelaten. Ook is het rode Nike Air logo op de tong omgedraaid, die is op zijn kant aangebracht.

De Air Jordan 1 High Zip “Particle Beige” wordt op 13 september gereleased voor €150,-. Bewonder de gave sneakers hieronder en check de releasekalender voor meer komende releases! Blijf op de hoogte via onze blogs en onze Facebookpagina.


Air Jordan 1 High Zip “Particle Beige”

Releasedatum: 13-09-2018
Prijs:
€150
Colorway: Particle Beige/Metallic Red Bronze
Stylecode: AQ3742-205