Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ keert later dit jaar terug

8 april 2020 12:00
De Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ keert later dit jaar terug

De Air Jordan 1 is de afgelopen tijd erg populair en heeft dit jaar al vele goede colorways mogen ontvangen. Maar er zit meer in het vat! De Air Jordan 1 keert namelijk in de ‘Midnight Navy’ colorway terug die oorspronkelijk in 2001 voor het eerst verscheen. De ‘Midnight Navy’ colorway was de allereerste release die niet in originele kleurstelling, rood, wit en zwart, op de markt kwam. Het is daarmee best wel een speciale colorway en deze zal later dit jaar opnieuw uit worden gebracht.

De Air Jordan 1 begon eerst alleen als een basketbalschoen. Door de ondersteuning bij de enkel konden basketballers nog sneller en efficiënter bewegen. De allereerste colorway, rood, wit en zwart, paste perfect bij de club waar Michael Jordan toen speelde, Chicago Bulls. De eerste colorway kwam uit in 1985 en is ontworpen door Peter Moore. Na de eerste lancering is het model al snel razendpopulair geworden als lifestyle sneaker.

Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ | DC1788-100

De kleuren wit en navy blauw spelen een overduidelijke hoofdrol in deze colorway. De sneaker heeft een witte basiskleur en op de mudguard en heel panels is de kleur navy blauw terug te vinden. Daarbij heeft deze navy kleur een suède effect gekregen en is de kleur wit van leer. Het Jumpman-logo op de tong en de outsole zijn beiden ook navy blauw gemaakt.

Er is nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 1 ‘Midnight Navy’. We verwachten dat deze ergens in de zomer van 2020 verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Deze release wil je niet missen, dus houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze release. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Images by dunksrnice