Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 1 High krijgt een ‘Heritage’ colorway

4 december 2021 18:00
De Air Jordan 1 High krijgt een ‘Heritage’ colorway

Er zijn beelden opgedoken van een nieuwe Air Jordan 1 High in een ‘Heritage‘ colorway. Het klassiek model uit 1985 combineert de kleuren rood en wit met elkaar en zal in 2022 gereleased worden.

Wanneer het aankomt op de Air Jordan 1, zijn de kleuren rood en wit geen onbekende kleuren. In 1985, het jaar waar de AJ1 voor het eerst verscheen, kwam Nike met de ‘Chigaco’ colorway. Dit paartje combineert de kleuren rood en wit met elkaar en heeft op het middenpaneel een zwarte swoosh gestikt. Deze iconische colorway verwijst naar de ‘Chigaco Bulls’ en is over de jaren heen meerdere keren uitgebracht.

De ‘Heritage’ heeft een upper gemaakt van tumbled leather en heeft een witte basis gekregen. De toebox, Swoosh en overlays bij de hiel zijn in het rood gezet. Ook de kleur zwart maakt zijn vertoning op het aankomend paartje. Deze is te vinden bij de veters, kraag en wing logo.

Helaas is het nog niet helemaal bekend wanneer de Air Jordan 1 High ‘Heritage’ verkrijgbaar zal zijn. De kicks zullen in 2022 gereleased worden.

Air Jordan 1 'Heritage'
Air Jordan 1 'Heritage'
Air Jordan 1 'Heritage'
Air Jordan 1 'Heritage'