Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 1 High ‘Dark Marina’ is klaar voor het nieuwe jaar

30 augustus 2021 17:14
De Air Jordan 1 High ‘Dark Marina’ is klaar voor het nieuwe jaar

Het einde van 2021 is nog lang niet in zicht, maar toch willen wij alvast vooruit kijken naar het nieuwe jaar. Er zijn namelijk beelden van de nieuwe Air Jordan 1 High opgedoken in een ‘Dark Marina‘ colorway. Deze zal naar verwachting in het begin van 2022 gereleased worden.

De Air Jordan 1 blijft één van de meest populaire Jordan modellen en dat is zeker te zien aan hoe snel het silhouet steeds weer uitverkoopt.

Air Jordan 1 Retro High ‘Dark Marina’ | 555088-404

De Jordan 1 heeft een bovenwerk dat volledig gemaakt is van leer. De middenvoering, de toebox en de tong van het model zijn zwart van kleur. De schoen bevat ook van blauwe overlays die te vinden zijn op de mudguard, de veters en de hiel.

Aan de zijkant van het silhouet staat het zwarte wing logo van Jordan gebrand. Verder bevat het model een witte midsole en een blauwe outsole, om zo het ontwerp helemaal af te maken. Bekijk de beelden van de sneaker hieronder.

De Air Jordan 1 Retro High ‘Dark Marina’ word op 15 januari 2022 gereleased. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.

Air Jordan 1 High Dark Marina
Air Jordan 1 High Dark Marina