Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 “Gym Red” komt in juni

29 januari 2019 14:39
De Air Jordan 1 “Gym Red” komt in juni

Volgende maand zal de Air Jordan 1 “Turbo Green” releasen. Maar Jordan Brand is zeker nog niet klaar het eerste model van de Air Jordan. Ze zijn namelijk van plan om deze zomer nog een prachtige colorway te releasen. Namelijk de Air Jordan 1 “Gym Red”.

De Air Jordan 1 “Gym Red” is een nieuwe colorway op de Air Jordan 1. Echter sluit hij wel perfect aan op het Chicago Bulls thema die wel vaker is terug te vinden op verschillende Air Jordan modellen. Met het zwart, wit en rood heeft deze colorway grote potentie om een succes te worden.

Het kleurenschema heeft erg veel weg van de Air Jordan 1 “Not For Resale”. Echter is bij de “Gym Red” colorway de swoosh ook rood gekleurd. Daarnaast is het gedeelte bij de enkel ook rood geleurd. Net als de Nike branding op de tong. Het Air Jordan Wings logo op de enkel in wit gekleurd. Ook grote delen van het bovenwerk, zoals de toebox is wit gekleurd. De midsole lijkt een beetje creme wit en de outsole is zwart.

Er word verwacht dat de Air Jordan 1 “Gym Red” zal releasen op 29 juni van 2019 voor €160.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 “Gym Red”

Releasedatum: 29 juni
Prijs: €160,-
Colorway: Black/White-Sail-Gym Red
Stylecode: T.B.A.

Air Jordan 1 "Gym Red"
Air Jordan 1 "Gym Red"
Images by sneakerjamz