Skip to content
Upcoming

De adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ is vanaf nu verkrijgbaar

1 april 2020 20:26
De adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ is vanaf nu verkrijgbaar

Dames en heren, opgelet want wij hebben wederom goed nieuws voor jullie. De allernieuwste adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ is vanaf nu verkrijgbaar op adidas.nl. Met deze sneaker ben je helemaal klaar voor de zomer. De sneaker is een mix van licht, donker en fel geel bij elkaar. Je kunt alle tinten geel terug vinden in deze sneaker.

adidas ZX10.000 C ‘Easy Yellow’ | FV3323

Zoals de naam al een beetje verklapt, beschikt de sneaker over gele tinten. Niet zomaar gele tinten, maar felle tinten en verschillende gele kleuren. Het bovenwerk is gemaakt van suède en mesh wat zorgt voor de authentieke ZX look. Daarbij zijn de drie strepen van adidas op de zijkant van de sneaker neon geel van kleur. Niet alleen verschillende kleuren geel zitten in de schoen verwerkt, maar op het bovenwerk van de schoen bevindt zich ook een klein stukje zwart gaas en grijs. Zo is de kleur grijs te zien op de neus, heel en bij de adidas strepen. Op de heel is het adidas logo terug te vinden. De inlegzool van de sneaker is bedrukt met technische tekeningen die de ‘lost future’ uitbeelden.

De sneaker is vanaf vandaag, woensdag 1 april, verkrijgbaar op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €130,-. Ben je opzoek naar nog een paar sneakers voor de zomer en ben je daarom benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van deze sneaker!

adidas ZX10.000 C 'Easy Yellow'

FV3323 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas