Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Slide droppen onverwachts donderdag 16 april

15 april 2020 13:15
De adidas Yeezy Slide droppen onverwachts donderdag 16 april

Voor alle adidas Yeezy liefhebbers hebben wij extra goed nieuws. We hadden verwacht dat er deze week maar een adidas Yeezy release zou plaatsvinden, maar er dropt deze week op onverwachte wijze nog een nieuwe release. Deze keer komt Kanye terug met de adidas Yeezy Slide slippers in maar liefst 3 verschillende kleuren. De release komt sneller dan je denkt, namelijk morgen, donderdag 16 april, droppen de slippers op adidas.

adidas Yeezy Slide | FV8425 | FX0494 | FW6345

De adidas Yeezy Slide komen terug in twee van hun originele kleurstellingen, waaronder ‘Bone’ (een soort gebroken wit) en ‘Resin’ (pastel groen). Er is een nieuwe kleur aan toegevoegd, namelijk ‘Earth Brown’. De bovenste constructie is gestroomlijnd dat volledig is gemaakt van EVA-schuim. Dit biedt een zacht en gezellig gevoel aan het bovenwerk en aan het inzetstuk wanneer je in de slipper stapt. Daarbij wordt de slipper ondersteund met een tanden geribbelde buitenzool die wordt opgefleurd met een agressieve afwerking. Door het EVA-schuim dat is gebruikt lopen de slippers extra comfortabel.

De slippers zijn verkrijgbaar voor alle maten, ook voor de peuters. Voor de peuters zullen de slippers €35,- kosten, voor de maten 27 t/m 35,5 zullen de slippers verkrijgbaar zijn voor €45,- en voor de volwassen maten kosten zij €55,-.

Deze te gekke adidas Yeezy slide slippers droppen dus sneller dan we hadden verwacht. Morgen, donderdag 16 april, is het zover. Zet een wekker want om 8:00 zullen zij releasen op adidas.nl. Ben je benieuwd welke sneakers er deze week nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media op om de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws en download de Sneakerjagers app in de appstore. Check hieronder alle afbeeldingen van de slippers.

adidas Yeezy Slide 'Earth Brown'

FV8425 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Resin'

FX0494 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Bone'

FW6345 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas