Skip to content
Newsfeed

De adidas Yeezy Foam Runner heeft een nieuwe colorway

9 september 2021 19:45
De adidas Yeezy Foam Runner heeft een nieuwe colorway

Na het uitbrengen van zijn album genaamd Donda, is de adidas Yeezy Foam Runner ‘Yellow Ochre’ het volgende Kanye West product dat binnenkort zal verschijnen. Het silhouet is onlangs verschenen en neemt meteen een frisse nieuwe colorway met zich mee.

Het model werd voor het eerst in 2019 gespot op de voeten van Kim Kardashian en North West, waarna het niet lang duurde voordat het paar in 2020 gelanceerd werd.

Alhoewel het model relatief nieuw is, trekt deze Yeezy al een hoop aandacht naar zich toe. Zo hebben wij eerder dit jaar ook de Yeezy Foam Runner Sand, Moon Grey en Mineral Blue voorbij zien komen en werden deze binnen no-time uitverkocht.

adidas Yeezy Foam Runner ‘Yellow Ochre’ | GW3354

De aankomende Yeezy komt volledig gekleed in een lichtbruin jasje. Verder is het silhouet is gemaakt van EVA-schuim en algae materiaal.

Het EVA-schuim geeft het bovenwerk en inzetstuk van het silhouet een prettig en comfortabel gevoel. Algae is een soort vervangingsmateriaal voor plastic waardoor de slipper ook beter is voor het milieu.

Deze beslissing werd bewust door Kanye West gemaakt doordat de artiest toegewijd is aan zijn doelstelling om meer duurzaam te produceren.

De adidas Yeezy Foam Runner ‘Yellow Ochre’ wordt op zaterdag 18 september 2021 om 08:00 uur gereleased. Wil jij weten welke andere sneakers ook binnenkort gereleased worden? Houd dan de releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter. Zo mis jij nooit meer een release.

adidas Yeezy Foam Runner 'Yellow Ochre'
adidas Yeezy Foam Runner 'Yellow Ochre'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date