Skip to content
Newsfeed

De adidas Yeezy Boost 700 krijgt een nieuwe colorway

22 september 2021 14:00
De adidas Yeezy Boost 700 krijgt een nieuwe colorway

Yeezy season is nog lang niet voorbij. Dat laten adidas en Kanye West samen weten door de Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’ aan te kondigen.

Naast de ‘Wash Orange’ is de 700 onlangs ook in een ander colorway opgedoken. Zo hebben wij de Yeezy Boost 700 ‘Fadazu’ voorbij zien komen, waarbij het silhouet verschillende tinten van blauw met zich meeneemt. Deze sneaker kunnen wij aan het eind van 2021 verwachten.

Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’ | GW0296

De basis van het aankomende paar is gemaakt van mesh. Deze komt gedipt in een grijs tintje. Over de mesh upper zijn suède en leren overlays te vinden in de kleuren zwart en grijs.

Verder zijn de kleuren blauw en groen ook te spotten op het bovenwerk van de sneaker. Over de tong heen zitten grijze veters. Aan de zijkant van de schoen is een klein reflecterend accentje te vinden, deze is gemaakt van 3M-materiaal en geeft licht in het donker.

De kicks hebben een oranje middenzool, hierop zijn zwarte accenten te vinden. Om het kleurenschema van de sneaker helemaal af te maken, trekt de buitenzool van de schoen een zwart jasje aan.

De releasedatum van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Wash Orange’ is helaas nog niet bekend. Het paar wordt in het najaar van 2021 nog wel verwacht. Wil jij op de hoogte gehouden worden van deze release? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg onze Instagram, Facebook en Twitter.

Niet vergeten, je geen geluk hebt om er een paar te bemachtigen, vergeet dan niet dat je de sneakers kunt shoppen bij GOAT en Flight Club!

adidas Yeezy Boost 700 'Wash Orange'
adidas Yeezy Boost 700 'Wash Orange'
adidas Yeezy Boost 700 'Wash Orange'
adidas Yeezy Boost 700 'Wash Orange'