Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Faded Azure’ bij Footshop

26 november 2021 15:50
De adidas Yeezy Boost 700 ‘Faded Azure’ bij Footshop

De Yeezy Boost 700 ‘Faded Azure’ komt op 27 november 2021 uit. Dit model heeft een blauwe colorway gekregen. Ook bij Footshop is het paartje verkrijgbaar en komt de shop om 10:00 uur met een aantal exemplaren van de sneaker. Lees hier meer over de raffle.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Faded Azure’ l GZ2002

Kanye West en adidas komen in 2021 opnieuw samen en brengen de ‘Faded Azure’ colorway uit. De maand november is een drukke maand voor beide namen. Zo hebben zij in deze maand een hoop verschillende sneaker gereleased, zoals de Yeezy KNIT RUNNER ‘Sulfur’ en de Boost 350 V2 ‘MX Oat’.

De Yeezy Boost 700 ‘Faded Azure’ is het volgende paartje en wordt op 27 november 2021 gereleased. De Boost 700 heeft een opvallend uiterlijk en combineert de materialen mesh en leer. Op het bovenwerk zijn reflecterende elementen te zien en de drie adidas strepen op het middenpaneel zijn onder het mesh te zien.

adidas Yeezy Boost 700 Faded Azure
Foto van Footshop

De middenzool kleurt een donkerde kleur blauw en heeft oranje details. De buitenzolen kleuren grijs en hebben dezelfde kleur gekregen als de veters. De kraag heeft een aqua kleur gekregen en is van mesh. Dit houdt het model soepel en maakt het een comfortabele sneaker.

adidas Yeezy Boost 700 Faded Azure

De Yeezy Boost 700 heeft in het verleden al een hoop verschillende colorways gekend. Van de ‘Wave Runner’ tot aan de ‘Inertia’, de 700 is met zijn chunky look een geliefd model bij Yeezy fans. De ‘Faded Azure’ is hier een goede aanvulling op.

Restock bij Footshop

De Yeezy Boost 700 ‘Faded Azure’ wordt 27 november vanaf 8:00 uur gereleased bij verschillende retailers. Ook is de sneaker via verschillende raffles te verkrijgen. Mocht je het paartje niet in handen gekregen hebben, komt Footshop met een restock. Om 10:00 uur zijn er een aantal exemplaren bij de shop te verkrijgen.

Bij Footshop is de raffle nu geopend en maak je kans op een paartje. Daarnaast heeft Footshop voor zijn 10-jarige bestaan ook zijn Footshop (VIP) Club geopend. Dit betekend dat members en VIP members meer kans maken op een win tijdens de raffles. Zo maken VIP members 10 keer meer kans op een win.

De restock van de ‘Faded Azure’ vindt op 27 november 2021 om 10:00 uur plaats bij Footshop. Vergeet je niet in te schrijven voor de raffle en maak kans op dit blauwe paartje. Klik op de knop hieronder om je in te schrijven.