Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ dropt op Black Friday

2 juni 2020 13:58
De adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ dropt op Black Friday

adidas heeft dit jaar al diverse Yeezy colorways gedropt. Dat is iets wat wij natuurlijk totaal niet erg vinden. adidas en Kanye West zijn voorlopig dan ook nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Het te gekke Yeezy Boost 380 model komt in een nieuwe ‘Onyx’ colorway. Eentje die heel speciaal belooft te worden!

De Yeezy’s zijn razend populair en altijd binnen no-time uitverkocht. Als je een paartje wil scoren moet je er dus snel bij zijn. Het bekendste model, de Yeezy Boost 350, verscheen in juni 2015 voor het eerst. Sindsdien zijn er meerdere varianten op het model uitgebracht zoals de Yeezy Boost 380, Yeezy Boost 350 V2 en nog veel meer. Al deze sneakers zijn door de jaren heen al in een heleboel colorways uitgebracht en ze blijven altijd fantastisch.

adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ | Q47307

Deze te gekke ‘Onyx’ colorway heeft een kleurenpallet van zwart en marineblauw. Het bovenwerk is gekleed in zwart Primeknit materiaal met kleine marineblauwe details. De kleine blauwe details zijn bijvoorbeeld te zien bij de veters. De transparante tussenzool en de rubberen outsole van gum maakt dit paar helemaal compleet. Leuk nieuws, er zal ook nog een reflecterende versie op dit model worden uitgebracht. Deze is exact hetzelfde alleen heeft een reflecterend bovenwerk.

Deze toffe adidas Yeezy Boost 380 ‘Onyx’ zal releasen op donderdag 27 november 2020, Black Friday. Vergeet je wekker niet voordat je te laat bent want om klokslag 08:00 zal dit paar releasen op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €230,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er deze zomer nog meer releasen? Check dan onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy 380 380 'Onyx'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 380 'Onyx'
Image by Yeezy Mafia