Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Blue Oat’ zal in Juni verschijnen

15 april 2020 16:43
De adidas Yeezy Boost 380 ‘Blue Oat’ zal in Juni verschijnen

adidas is lekker op dreef en heeft al diverse verschillende Yeezy’s gedropt dit jaar. Nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuwe Yeezy die in juni voor ons klaar zal staan. Dit is de Yeezy Boost 380 ‘Blue Oat’. Voor een ruime €200,- is dit paartje net voor de zomer van jou.

Het meest bekende Yeezy model is de Yeezy Boost 350. In Juni 2015 verscheen dit model voor het eerst in de colorway ‘Turtle Dove’. Een aantal weken later kwam Kanye West met nog een colorway op exact hetzelfde model, dit was de ‘Pirate Black’ colorway. Er zijn in tussen een hoop andere colorways verschenen en verschillende modellen. Zo zijn er nu bijvoorbeeld de Yeezy Boost 350 V2, adidas Yeezy Boost 380 en de Yeezy Boost 700. Ook van deze modellen zijn er een hoop colorways verschenen.

adidas Yeezy Boost 380 ‘Blue Oat’ | FY5137

Wat meteen opvalt aan de sneaker is de bijzondere kleurencombinatie en de veters die in het bovenwerk verwerkt zijn. Het bovenwerk bestaat uit verschillende tinten, zo zien we blauw, een mosterdgele tint, grijs en wat lichtroze details om de enkel. Het bovenwerk van de sneaker heeft daarbij ook nog eens reflecterende accenten. De zool van de sneaker heeft een lichte olijfgroene kleur ontvangen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal in juni de sneaker verschijnen voor €230,- bij adidas en geselecteerde retailers. Voor een exacte releasedatum kan je de releasekalender in de gaten houden en voor andere updates kan je ons volgen op social media.. Tot dat dit prachtige paartje uit komt kan je de sneaker hieronder bewonderen.


Images by: repgod888