Skip to content
Newsfeed

De adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT komt in een ‘Slate Bone’ colorway

25 augustus 2022 12:10
De adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT komt in een ‘Slate Bone’ colorway

De adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT krijgt er een nieuwe colorway bij. In juli 2022 kwamen de eerste geruchten over een ‘Slate Bone’ colorway en nu, eind augustus 2022, zien we meer beelden opduiken. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum maar wordt eind september 2022 verwacht.

De Yeezy Boost 350 V2 CMPCT is een van de meest recente silhouetten uit de langdurige samenwerking van Kanye West en adidas. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de Yeezy Boost 350 V2 en brengt een knitted upper naar het silhouet. Zo ook bij de ‘Slate Bone’, die een Primeknit upper heeft gekregen.

De Yeezy Boost 350 v2 CMPCT ‘Slate Bone’ combineert verschillende aardetinten. In tegenstelling tot zijn voorganger, heeft de CMPCT variant een grove knitted upper. Bij de kraag komen donkere tinten naar voren die goed contrasteren bij de lichte upper. De sneaker heeft een sock-like feeling, wat het een comfortabel paartje maakt.

De ‘Slate Bone’ wordt ondersteund door de Yeezy Boost-zool. Deze heeft een translucent look gekregen en komt in een lichtbruine tint. Een opvallend detail op de sneaker, is het lacing-system. Ook deze komen in een lichtbruine tint en matchen goed met de rest van het bovenwerk.

De adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT ‘Slate Bone’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in september 2022 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden van het paartje en houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT 'Slate Bone'
adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT 'Slate Bone'
adidas Yeezy Boost 350 v2 CMPCT 'Slate Bone'