Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy 500 High is terug in een ‘Frosted Blue’ colorway ❄️

29 maart 2021 14:57
De adidas Yeezy 500 High is terug in een ‘Frosted Blue’ colorway ❄️

Na vele geruchten is het eindelijk zo ver! adidas en Yeezy hebben aangekondigd dat de derde adidas Yeezy 500 High van het jaar in een ‘Frosted Blue’ dropt. We kunnen de sneaker in april verwachten. Lees verder voor alle details!

adidas Yeezy 500 high

Wij hebben de afgelopen jaren niet veel drops gezien van de sneaker. De afgelopen tijd werd namelijk vooral de Yeezy 350 v2 released. Wel zijn er dit jaar al twee andere colorways van de Yeezy 500 high released. De Mist Slate en de Shale Warm. Deze nieuwe Frosted Blue colorway voegt wel meer kleur toe aan de Yeezy sneaker collectie.

In 2018 dropte de eerste yeezy 500. Dit was een lage versie van het silhouet. Wat de sneaker bijzonder maakte, was dat het de eerste Yeezy sneaker was die niet beschikte over de BOOST-technologie. Dit model heeft namelijk een AdiPrene-gewatteerde zool. De hoge versie is er sinds december 2019 en één ding is zeker. De sneaker is wel lekker opvallend.

adidas Yeezy 500 high ‘Frosted Blue’ | GZ5544

Het paar brengt gebroken wit suède en blauwgrijs leer samen op het bovenwerk. Dit bovenwerk bestaat uit een mengsel van suède, premium leer en elastaan/spandex. Ook zijn er vanaf de middenvoet tot aan de kraag gedeeltes met felblauw te zien. Daaronder zit een crèmekleurige zool. Ook de basis, veters, hals en voering zijn bedekt in deze helder crèmekleurige tinten. Een ander detail is dat het vetersysteem is aangepast naar het treksysteem met knoopje, net zoals bij de Yeezy 500 high Tyrian. Check hieronder de eerste beelden!

adidas Yeezy 500 high ‘Frosted Blue’ | GZ554
adidas Yeezy 500 high ‘Frosted Blue’ | GZ554
Image via iamkidsud

Op 12 april 2021 released de adidas Yeezy 500 High ‘Frosted Blue’. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €220 euro. De sneaker zal verkrijgbaar zijn via adidas en geselecteerde retailers. Wij houden jullie op de hoogte van alle nieuwe informatie over de sneaker.

Check onze nieuwspagina en Instagram! Hier houden wij jullie dagelijks op de hoogte over de tofste sneaker related content. Check ook de releasekalender op de website of onze app, waar je pushnotificaties aan kunt zetten. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle gedropte en upcoming releases!