Skip to content
Newsfeed

De adidas Yeezy 450 komt in een ‘Resin’ colorway

28 juni 2021 12:15
De adidas Yeezy 450 komt in een ‘Resin’ colorway

De adidas Yeezy 450 komt in december uit in een ‘Resin’ kleur. Dit model is pas twee keer eerder uitgebracht en is één van Kanye’s nieuwste creaties.

De ‘Resin’ kleur komen we nu steeds vaker tegen. In april was deze kleur voor het eerst te zien op de Yeezy slides. De ‘Resin’ slides kwamen toen in full-family sizing uit. De kleur lijkt een beetje gelig op de officiële foto’s, maar in het echt blijkt het toch meer groen te zijn. Nu komt deze kleur op één van Yeezy’s nieuwste modellen.

adidas Yeezy 450 ‘Resin’

De adidas Yeezy 450 heeft een tweedelige constructie. De zool is één geheel, net als het boven. Het bovenwerk is wat we gewend zijn van Kanye’s merk. De sneaker is namelijk van mesh. Hierdoor lijkt het een beetje op een sok.

De zool daarentegen is compleet nieuw. De 450 maakt gebruik van EVA-schuim. Dit is onderdeel van adidas’ nieuwe technologieën om comfort aan te bieden. De vorm van de zool is wat deze sneaker uniek maakt. Door uitsteeksels over het bovenwerk lijkt het net alsof de zool het bovenwerk knuffelt. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De adidas Yeezy 450 ‘Resin’ komt in december uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneakernieuws.

Dit Yeezy model is al eerder uitgekomen in ‘Cloud White’. Bekijk deze colorway via de knop hieronder.

adidas Yeezy 450 'Resin'
adidas Yeezy 450 'Resin'
adidas Yeezy 450 'Resin'