Upcoming

De adidas x Foot Locker SPEEDFACTORY AM4 ULTRABOOST CP LONDON

23 november 2019 12:00
De adidas x Foot Locker SPEEDFACTORY AM4 ULTRABOOST CP LONDON

Er komt weer een adidas x Foot Locker samenwerking aan. Ze hebben de adidas AM4 in een nieuw jasje gestopt. De sneaker is ontworpen door Jasmin Sehra en is maar heel beperkt verkrijgbaar!

Dit is de vierde editie van het innovatieve project waarmee een snelle productie van sneakers wordt geïntroduceerd in belangrijke steden in Europa. Het project bracht al eerder de toekomst van co-creatie door middel van samenwerkingen naar Berlijn, Milaan, Parijs en nu dit jaar naar Londen. Bij het project wordt er gebruik gemaakt van lokaal talent om exclusieve en aparte colorways te creëren die zijn geïnspireerd op het oorspronkelijke karakter van de stad. De designer en illustrator Jasmin Sehra haalt haar inspiratie uit de overvloed van mensen, culturen en vibes.

adidas x Foot Locker SPEEDFACTORY AM4 ULTRABOOST CP LONDON

Jasmin heeft een abstracte versie gemaakt van de kaart van Londen. Ze heeft dit overlapt met een graffiti kleurenpatroon en het silhouet van de Theem’s rivier. De rivier zie je ook terug door het hele design en vormt de eenheid van de stad. Dit is allemaal uitgebeeld met oranje, blauwe en lichtpaarse kleuren. De basis van de sneaker is gewoon wit en heeft verschillende zwarte en donkergrijze accenten.

De adidas x Foot Locker SPEEDFACTORY AM4 ULTRABOOST CP LONDON komt op woensdag 27 november 2019 uit exclusief bij Foot Locker in-store en online. Er komen maar 600 paar uit, dus je moet wel geluk hebben! Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de foto’s van de sneaker!


adidas x Foot Locker SPEEDFACTORY AM4 ULTRABOOST CP LONDON
adidas x Foot Locker SPEEDFACTORY AM4 ULTRABOOST CP LONDON
Images by @jasminsehra
The Turnover