Skip to content
Upcoming

De adidas Ultraboost ‘Laser Red’ komt 7 december

5 december 2018 09:00
De adidas Ultraboost  ‘Laser Red’ komt 7 december

Zaterdag 1 december was de start van de UltraBoost week. Vanaf die dag released er elke dag een nieuwe adidas UltraBoost.

Op vrijdag 7 december zal de adidas UltraBoost “Laser Red’ releasen. Dit is overigens de laatste dag van de UltraBoost week. Deze adidas sneaker valt op door zijn kleurrijke zool. De Continental zool heeft een soort camouflage achtige outsole. De outsole heeft de kleuren rood, wit en zwart. Deze kleuren zijn ook weer terug te zien op het bovenwerk van de sneaker. Zo is het rode weer terug te zien bij de iconische drie strepen van adidas. Daarnaast is op de hak de UltraBoost Branding zwart. De Primeknit upper is volledig wit. Net als de veters en de rest van het bovenwerk. De Boost zool biedt comfort. Daarnaast biedt de Primeknit upper ook comfort.

De UltraBoost 4.0  ‘Laser Red’ is verkrijgbaar op vrijdag 7 december bij adidas. Bekijk ook de release kalender voor meer release informatie over de UltraBoost ‘Laser Red’. Check ook de korte video over de UltraBoost 4.0 ‘Lazer Red’.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas UltraBOOST ‘Laser Red’
Release: 7 december 2018 om 10:00 uur
Colorway: Ftwr White/Active Red/Chalk White
Prijs: €180,-
Stylecode: DB3199
Shoplink: Klik Hier >>