Skip to content
Upcoming

De adidas Ultraboost 1.0 die Kanye bekend heeft gemaakt komt terug

9 mei 2020 17:26
De adidas Ultraboost 1.0 die Kanye bekend heeft gemaakt komt terug

De originele adidas Ultraboost 1.0 2020 “Triple White” komt terug. Het zou kunnen dat je het paar kent van de enige echte Kanye West. In mei 2015 droeg de Amerikaanse artiest het paar tijdens zijn concert in het Powerhouse van 106. Het kwam goed uit voor het merk, want in hetzelfde jaar maakte de sneaker zijn debuut. Hij maakte het model bekend, en is na weggeweest nu weer terug, wanneer dat precies gaat zijn weten we nog niet. Lees dus snel verder voor alle informatie.

De adidas Ultraboost staat hoog bij het merk, ze maakten namelijk bekend bij de debuut dat het dé sneaker was die perfect zou zijn voor hardlopen. Ze zeiden zelfs dat het de beste hardloopschoen ooit was gemaakt. Iedereen weet dat adidas een behoorlijk verleden heeft met een indrukwekkende terugblik. Dus verwachtten de sportfans behoorlijk wat, maar toch heeft het merk ons kunnen verassen.

Adidas Ultraboost 1.0 Triple White | S77416

De sneaker heeft nog steeds het model dat het paar zo populair maakte 5 jaar geleden. Het bovenwerk heeft een gebroken wit Primekit bovenwerk gekregen, evenals een spierwitte Three Stripes middenvoet kooi. De sneaker staat ook bekend om de Boost demping, die tussenzool biedt extra demping en comfort. Terwijl de buitenzool een zwarte kleur heeft gekregen, heeft het ook een spike achtig patroon gekregen dat grip en duurzaamheid toevoegt.

Release info

Wanneer het paar uit zal komen, dat is nog even afwachten. Wel weten we dat we ze in 2020 zal droppen, ze zullen dan natuurlijk bij adidas verkrijgbaar zijn en bij adidas retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases!

adidas UltraBOOST

S77416 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

2015 release

Images by: adidas