Skip to content
Upcoming

De adidas Superstar krijgt een te gekke Velcro upgrade

12 augustus 2020 10:10
De adidas Superstar krijgt een te gekke Velcro upgrade

adidas is dit jaar flink bezig geweest al, er zijn een hoop modellen in verschillende colorways verschenen. Zo ook van het Superstar model van adidas, deze iconische sneaker krijgt er weer een nieuwe colorway bij. En niet zomaar een want aan deze sneaker kan jij een eigen draai geven door middel van patches. Lees snel verder voor meer informatie, en om de sneaker te bewonderen natuurlijk!

De adidas Superstar kwam op de markt als basketbalschoen. Al snel groeide dit uit tot meer en werd de sneaker steeds vaker buiten het veld gedragen. Vandaag de dag is iedereen nog steeds weg van deze sneaker. Ondertussen kent het model al verschillende colorways en samenwerkingen.

adidas Superstar Velcro | FY3117

De adidas Superstar Velcro is een super gave colorway. Mede door het klittenband achterop de sneaker. Hierdoor kan jij verschillende patches bevestigen op deze sneaker. Buiten dat is het verder een super strakke colorway. Verder is er op het bovenwerk gebruik gemaakt van wit en rood leer. Rood zien we terug op de drie strepen en de heeltab. Ook is de branding op de tong rood van kleur. Natuurlijk kan de shell-toe niet ontbreken.

Deze toffe colorway van de adidas Superstar is in Azië al gereleased. Wanneer deze in Europa gereleased zal worden is nog onbekend. Wel gaan de geruchten dat deze later dit jaar nog gedropt zal worden bij adidas. Voor nu kan je de sneaker hieronder bekijken. Neem een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media. Zo ben je altijd op de hoogte.


images by: adidas