Skip to content
Upcoming

De adidas Saint Florent PS ‘Multi’ dropt donderdag 16 april

13 april 2020 08:45
De adidas Saint Florent PS ‘Multi’ dropt donderdag 16 april

adidas heeft een super toffe colorway voor ons klaarstaan. Vooral voor iedereen die houdt van kleuren en bloemen is dit een plaatje. adidas is deze keer namelijk niet bescheiden gebleven met de kleuren. Op de sneaker bevindt zich een bepaalde print die de sneaker een echt vrolijk gevoel geeft. Deze vrolijke sneaker is vanaf donderdag 16 april verkrijgbaar.

adidas Saint Florent PS ‘Multi’ | FW6672

De sneaker heeft bijzondere tinten gekregen. De naam verklapt het namelijk al, er is niet een kleur, maar er bevinden zich heel veel kleuren in deze colorway. In de sneaker is een print verwerkt met daarop schelpen. Op de tong is vooral de kleur rood te zien, terwijl op de neus vooral de kleur blauw veel voorkomt. Ook de kleur paars en goud is terug te vinden in het bovenwerk. De sneaker wordt omringd door veters die vast zitten in een goud detail. De midsole heeft een geelachtige kleur gekregen. Achterop de heel bevindt zich het branding adidas-logo in deze geelachtige kleur. Hoe leuk is het om je basic outfit iets minder basic te maken met deze schoenen? Wit, zwart, grijs en spijker combineren perfect bij deze colorway. Deze sneakers geven een finishing touch aan je outfit!

Deze toffe adidas Saint Florent zullen vanaf volgende week donderdag 16 april verkrijgbaar zijn op onder andere bstn.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €149,99. Om op de hoogte te blijven van de laatste sneakerreleases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Voor het laatste sneakernieuws volg je ons op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Saint Florent PS 'Multi'

FW6672 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
adidas Saint Florent PS 'Multi'
adidas Saint Florent PS 'Multi'
Images by BSTN