Skip to content
Upcoming

De adidas Rivalry komt in een vertrouwd nieuw jasje

15 april 2020 22:29
De adidas Rivalry komt in een vertrouwd nieuw jasje

De adidas Superstar staat vol in de spotlight dit jaar, en dat is ook niet heel gek want de sneaker viert het 50-jarige jubileum! De nieuwe adidas Rivalry Low is dan ook op de Superstar geïnspireerd en is gekleed in de iconische Superstar kleuren met de herkenbare shell. Lees snel verder over meer informatie.

Dat het model Superstar van adidas zijn jubileum viert is bij velen al wel bekend. De sneaker is in 1969 op de markt terecht gekomen als een basketbalschoen en kwam uit in het klassieke lage model. De sneaker is met de jaren gegroeid door de vele colorways en samenwerkingen. En er beloven nog veel meer te komen.

adidas Rivalry Low | FW6094

De sneaker heeft zo als je kan zien, zijn klassieke ‘Footwear White’ en ‘Core Black’ colorways. Zo behoudt de sneaker zijn klassieke uitstraling. Op de upper wordt er gebruikt gemaakt van glad leer. Een bijzondere detail is toch wel de shell toe en de buitenzool. Dit zorgt voor een meer vintage uitstraling en grijpt terug naar de goede oude basketbaltijd.

Release info

De adidas Rivalry Low Superstar is vanaf 17 april verkrijgbaar. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste releases. Hieronder vind je nog wat foto’s van het toffe paar.

adidas Rivalry Low Superstar 'Off White'

FW6094 · Prijs vanaf €141,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas