Skip to content
Upcoming

De adidas Originals Archive Trimm Star is terug!

10 juli 2018 18:16
De adidas Originals Archive Trimm Star is terug!

De adidas Originals Archive Trimm Star is terug in een claret en blauwe colorway. Oorspronkelijk werd de Trimm Star uitgebracht als een lichtgewicht sportschoen in 1971. Nu is het silhouet terug als onderdeel van Size? en adidas‘ ‘herleving van het archief model’. Eerder werden er al andere colorways gereleased zoals een bordeauxrode met bruine colorway en een levendige paarse met neongroen. Deze keer krijgen we een mix van babyblauw suède met claret die over het slanke silhouet accentueert.

De branding is minimalistisch gehouden, waarbij de modelnaam in een gouden kleur naast de drie strepen, boven de gum zool is geplaatst. De kenmerkende Ghilly-veteroogjes en de klassieke rubberen zool geven de final touches, en zorgen weer voor een onweerstaanbare draai aan de klassieker uit de jaren ’70.

De adidas Originals Archive Trimm Star waren al verkrijgbaar bij Size?, maar helaas zijn ze al uitverkocht. Check de sneakers hieronder! Benieuwd naar meer nieuwe sneakers, blijf dan op de hoogte via onze blogs en releasekalender.


adidas Originals Archive Trimm Star