Skip to content
Upcoming

De adidas NMD_R2 Primeknit is er klaar voor!

4 april 2017 07:38
De adidas NMD_R2 Primeknit is er klaar voor!

De adidas NMD-R2 Primeknit is er klaar voor om de sneaker scene te overweldigen met verrassende colorways. Van openvallende monden tot fronsende voorhoofden, er zit voor alle sneakerheads wel iets bij in deze nieuwe NMD_R2 Primeknit drop die adidas op 6 april released.

Deze drop van de NMD_R2 Primeknit bevat 8 nieuwe colorways, te weten: Clear Granite/Vintage White, Core Red/Footwear White, Collegiate Navy/Footwear White, Collegiate Navy/Collegiate Green, Core Black/Core Red, Collegiate Navy/Footwear White, Core Black/Footwear White, Footwear White/Core Red. Het adidas Primeknit-bovenwerk is bij de meeste helemaal versierd met een streeppatroon. Eentje heeft in plaats van de strepen, rondjes als patroon op de upper. Het zachte, flexibele materiaal sluit nauw rond de voet en zit net zo lekker als je favoriete sokken. De iconische 3-Stripes zijn iets doorschijnend, zodat je de gebreide strepen eronder kunt zien. De nu wel bekende boost™-zool houdt je stappen energiek en zorgt voor goede demping wat lopen op deze geweldige NMD sneakers geweldig maakt.

Zoals gezegd worden deze nieuwe adidas NMD_R2 Primeknit colorways op 6 april gereleased. Als je niet naast je maat wil grijpen zorg wel dat je er op tijd bij bent, want de populariteit van de NMD sneakers is ongekend.

ADIDAS NMD_R2 PRIMEKNIT
Release: 06.04.2017

SHOP DE ADIDAS NMD_R2 PRIMEKNIT HIER >>